Ποιοι είμαστε

UnicoFiori December 16, 2019

Το ανθοπωλείο Unico Fiori εδραιώθηκε στο χώρο της ανθοδετικής τέχνης εδώ και πολλά χρόνια, από το 1995. Θεμέλιο μας είναι η οικογενειακή βάση και η μεγάλη αγάπη μας για το λουλούδι.

Εξειδικευόμαστε στο τομέα μας με σπουδές στην Ολλανδία και με τα αναγνωρισμένα διπλώματα “Master Flower Design” και “Wedding Specialist”. Μέλημα μας είναι να προσφέρουμε στους πολύτιμους μας πελάτες ότι πιο ιδιαίτερο υπάρχει σήμερα στην αγορά.

Κάνοντας μια βόλτα από το κατάστημα μας θα ανακαλύψετε το ψυγείο-βιτρίνα με ποικιλία συνθέσεων σε περίτεχνους χρωματισμούς. Φημιζόμαστε για την φρεσκάδα των λουλουδιών καθώς και για την ανθεκτικότητά τους. Με καθημερινές παραλαβές από Ολλανδία και Κύπρο διασφαλίζουμε εξαίρετη ποιότητα.

Από τη συλλογή μας δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα φυτά εσωτερικού χώρου. Δημιουργίες σε καλάθια, γόνδολες, γυάλινα και ξύλινα δοχεία υπόσχονται να σας εντυπωσιάσουν! Παράλληλα διατίθενται δώρα για γεννητούρια, ψεύτικα λουλούδια και επιλεκτικά αξεσουάρ δικής μας εισαγωγής.

Ιδιαιτερότητα δίνεται επίσης σε μεγάλα πάρτι και γεγονότα. Ένα από αυτά είναι βέβαια η ημέρα του Γάμου. Λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες του ζευγαριού δημιουργούμε ονειρεμένη ατμόσφαιρα με οργάνωση και επαγγελματισμό.

Το εξειδικευμένο προσωπικό βρίσκεται πάντα στην διάθεση σας. Καλύπτοντας φάσμα τεσσάρων γλωσσων, μεταξύ των οποίων και Ρώσσικων, υπόσχονται να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Η δική μας φιλοσοφία είναι ότι τα λουλούδια μπορούν να σας φτιάξουν την μέρα. Να μετατρέψουν μια μέτρια διάθεση σε καταπληκτική να δημιουργήσουν την ιδανική ατμόσφαιρα, να κερδίσουν ένα χαμόγελο. Στο πέρασμα των χρόνων μετράμε πολλούς ευχαριστημένους πελάτες, θα χαρούμε να είστε και εσείς ένας από αυτούς!